Nastanitev - ZAVOD KATURN

Odjava
Meni
Pojdi na vsebino
Kendov Dvorec Relais & ChâteauxKorenine Kendovega dvorca segajo v davno leto 1377, v starožitno Spodnjo Idrijo, kjer je skozi stoletja ugledna Kendova rodbina spodbujala gospodarski in kulturni napredek. Mogočno poslopje nekdanje Kendove domačije je danes obnovljeno in oživljeno v duhu minulih časov Kendove rodbine. Danes jih nadaljuje družina Svetlik, ki je Kendov dvorec pridružila mednarodnemu združenju Relais & Châteaux ter s ponosom in spoštovanjem ohranja bogato tradicijo domačega okolja.
Penzion Kmečki hram FortunaKmečki hram Fortuna je družinski penzion, ki se nahaja na več kot  sedemsto metrih nadmorske višine na Ledinskem Razpotju. S pristnim  kmečkim gostoljubjem vas bodo pogostili z odličnimi suhomesnatimi specialitetami, ki jih v veliki meri pridelajo na lastni kmetiji.  Sprejemajo tudi večje zaključene družbe, v nastanitvenem delu pa lahko  prenočijo več kot 40 oseb.
Villa Sandra

 

Nastanitev Villa Sandra se nahaja v Spodnji Idriji tik ob reki Idrijci.  Gostom so na voljo apartma in dve sobi, pred hišo pa parkirišče.  Nastanitev je prilagojena ribiškim gostom, možen je nakup ribiških dovolilnic in na voljo so vse informacije o muharjenju na Idrijci.
Hiška Na Griču

 

Hiško Na Griču smo za vas postavili v Idrijskih Krnicah, idilični vasici na severnem Primorskem, 12 kilometrov od Unescove rudarske Idrije, v miru in neokrnjeni naravi okoli 1000 metrov nad morjem. Arhitekturna zasnova na pročelju počitniške hiške spominja na tradicionalni kozolec, njena notranjost pa daje občutek, kot da se je vanjo prelila narava, sredi katere stoji.
Nazaj na vsebino